Sjuksköterskor

Personahuset Agito HealthCare erbjuder dig uppdrag som sjuksköterska i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Hos oss får du möjligheten till att arbeta på både längre och kortare uppdrag. Vi har uppdrag inom hela vårdsektorn - sjukhus, kommuner och privata vårdgivare.

Ta kontakt med vår rekryteringsavdelning för ett samtal om vad som är viktigt för just dig i ditt arbete samt dina önskemål kring arbetstider, inriktning, geografiskt område etc. Registrera dig, ring eller skicka oss ett mail så kontaktar vi dig omgående.

Att jobba med oss

Du som är sjuksköterska eller läkare har genom Agito möjlighet att ta spännande uppdrag för att bredda din erfarenhet och utveckla din kompetens.

Genom att jobba för Agito kan du få hjälp med att hitta uppdraget som du drömt om oberoende vad som är din specialitet. Tack vare vår position som en viktig vårdpartner åt sjukhus och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark kan vi snabbt hitta uppdraget som passar dig. Vi har ett nära och förtroendefullt samarbete med våra uppdragsgivare och kan därför i samverkan skräddarsy ett uppdrag som passar just dig och dina behov.

Det är enkelt och tryggt att söka ett uppdrag genom oss på Agito. Du anmäler bara ditt intresse, väntar på vårt telefonsamtal och packar väskan. Resten kan du tryggt lämna över till oss.

Vi delar gärna med oss av den kunskap vi har när det gäller socialförsäkring, skattelagstiftning, arbetsrätt, pension med mera i de nordiska länderna.
Om du vill så hjälper vi dig gärna med ansökan om socialförsäkring (A1, tidigare E101), information om skattekort och auktorisation. Vårt mål är att alltid göra vårt yttersta för att du ska trivas och känna dig trygg genom hela processen.

Är du redo för nya utmaningar så tveka inte att kontakta oss på Agito. För läkarrekrytering ring 040-601 13 50 och för Sjuksköterskerekrytering ring 0725-99 20 06.