Kandidat och konsult

Vad kan vi hjälpa dig med?

Hitta vår personal eller tryck på markören på kartan för mer information om det kontor som du vill komma i kontakt med.

Branscher

Vi har definierat vissa prioriterade områden där våra rådgivare har extra kompetens och erfarenhet. Vid bemanning i dessa områden följer vi egna koncept. Vi vet vad som krävs av dig för att lyckas där.
Börja med att registrera dig för jobb i ett av våra prioriterade områden.

Retail

Med vårt koncept Retail Direct genomför vi branschspecifik rekrytering till handeln och vår metodik och process bygger på att kvalitetssäkra vår personals säljande- och servicerelaterade egenskaper.

Kundservice

Personalhuset Staffing Group  har stor kompetens inom området och levererar en skräddarsydd kvalitetsäkrad rekrytering av personal genom konceptet TeleDirect.

Lager/Logistik och Transport

Om du önskar jobb inom detta område så har vi riktigt spännande kunder och uppdrag. Våra rådgivare är specialister på fältet med egen erfarhent från området. 

Service

Personalhuset Staffing Group har som ett av våra viktigaste affärsområden att leverera bemanning till hotell, restauranger och event. Vi levererear kvalitetssäkrad personal genom konceptet ServiceDirect. 

Industri och Produktion

Bemanning till industri och produktion är att av våra satsningsområden. Vi har många spännande uppdrag hos både stora och små aktörer inom industrin, och inom olika områden.

Skola och förskola

Vil du jobba med barn? Vi kan ha just det jobbet du letat efter! Både privata och kommunala förskolor och skolor är kunder till oss,

Administration och kontor

Administration och kontor är ett av våra stora satsningsområden och här har vi en mängd spännande uppdrag hos ett brett spektrum av kunder. 

Tjänster

Se våra lediga tjänster

Error occurred while connecting to external service...